2011. december 23., péntek

Wilág Wirága - Gordon Agáta cikke az Irodalmi Centrifugán

Részlet:


A politikusok, üzletemberek, bűnözők és netkalandorok egyformán jól követhetők, és egyformán jól elrejtőzhetnek. A minisztériumoktól a bölcsődékig, a celebektől a cigánytelepekig minden közösség teljes működése átlátható, dokumentálható, mentorálható és számonkérhető.
Az új felhasználók és új eszközök generációi széles sávú tapasztalatok kontinenseit emelik közös tudatosságunkba. A programozók és a felhasználók együttműködése és a Háló önmozgása fogják megalkotni a virtuális emberiség új világnézetét és működési formáit.
Totális kontroll és korlátlan szabadság: wilágnézet a XXI. században.
Totális kontroll és korlátlan szabadság: a wilágháló dimenziói.
A teljes nyilvánosság új meghatározója életünknek, valóban, naponta, pillanatonként.
Az állandó közösségi kontroll magas szintű és sokoldalú tudatossággal ajándékozza meg a felhasználók tömegeit.

Az Alma eszközök hordozzák az új világnézet alapelveit. És az Alma eszközök új generációi teszik alkalmassá a világhálót az új típusú, világnézeti, lelkiismereti vagy családi közösségek hálózatának kiépítésére is.
A háló összeköt, a virtualitás életünk valós idejének jelentős része, a háló operatív eszközeit és rendszereit az új generációk közösségei fogják megalkotni és szabályozni. A világháló és a mobilfónia paradigmaváltása a következő évtized összes pénzügyi, gazdasági, politikai, közigazgatási és gender problémájának a középpontjában lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése